Erkend leerbedrijf

Werk en stage

Bij Inge Shipping staan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel. We proberen het koppelverband goed te onderhouden. En 'just in time' op onze bestemming aan te komen. We zijn trots op onze enthousiaste bemanning die dit mede mogelijk maken.

Inge Shipping BV is een erkend leerbedrijf

Inge Shipping biedt u het volgende:

  • opleiding & scholing
  • marktconforme beloning
  • Nederlandstalige collega‚Äôs
  • een gezellige en veilige werkomgeving

Inge Shipping BV is erkend leerbedrijf. Lijkt het varen je leuk of ga je een opleiding volgen en zoek je een stage plaats. Neem dan gerust contact op.

Vacature(s)

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar bij Inge Shipping. Mocht u echter toch onverhoopt van mening zijn, dat u een meerwaarde kunt zijn voor Inge Shipping, dan kunt u contact met ons opnemen per email of via het contactformulier (zie hiervoor de contact pagina van Inge Shipping).

Vakmanschap in Transport & Logistiek

VTL staat voor Vakmanschap op de arbeidsmarkt in Transport & Logistiek. Al meer dan 40 jaar mobiliseert VTL instroom en doorstroom binnen een netwerk van scholen en bedrijven. Het VTL zorgt voor een adequate aansluiting tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven binnen de sector, met als doel het borgen van in- en doorstroom van gemotiveerde werknemers.

Wij leiden mensen op